Безплатна доставка, при закупуването на 2 чанти.
Телефон за връзка с нас 0892 766 833 - Понеделник до Петък от 8:30ч до 17:00ч
||
Магазин Зое лого
Телефон за връзка с нас 0892 766 833
НачалоБлог

Седем често срещани грешки при избора на дрехи

Всяка жена иска да изглежда стилно. Много често дамите посещават голям брой модни магазини и купуват огромен брой качествени дрехи, но не улавят погледи на възхищение в минувачите. Каква е тайната? Събрахме за вас 7 често срещани заблуди, които не трябва да се правят от дамите..

1. Облеклото не трябва да скрива недостатъците и да подчертава достойнството на фигурата. Съществуват няколко вида женски фигури: пясъчен часовник, ябълка, круша, обърнат триъгълник и правоъгълник. За да се информирате как правилно да изберете дрехи за всеки от тези типове са написани много статии, но въпреки това, жените продължават да правят много грешки. Това се случва, тъй като дамите понякога забравят за тези принципи и си купуват тоалети, които не отговарят на тяхната форма на тялото. При избора на дрехи, ние трябва да помним, че всяко нещо цели да скрие недостатъците и да подчертае достойнствата. Например, жени с тесни бедра по-добре да избират пола с А-силует, тъй като тя добавя желаната ширина, но за дамите с величествени форми, такъв модел не винаги е подходящ.

2. Не е задължително облеклото да е съобразено с възрастта. Всяка жена иска да изглежда млада и красива завинаги. Но понякога, в опит да удължат младостта си, някои дами избират дрехи, които не подхождат на възрастта им. Не е необходимо да носят тениски с анимационни герои или панделки, ако отдавна са след тридесетте години, защото така ще изглеждат много абсурдно. Всяка възраст изисква различен тип дрехи и това трябва да се помни винаги.

3. Облеклото не е необходимо да е правилния размер. За съжаление, много жени не го спазват. Не забравяйте приказката за Пепеляшка: и другите две сестри опитват, но обувката не е техния размера и щастието не идва при тях. Вие няма да стенете по-слаби, ако носите 50-ти размер и облечете рокля 44-ти. Напротив. Такова нещо ще подчертае всички недостатъци и ще загрози вашата фигура.

4. Не е важно да се избере най-подходящия цвят. Важно е да се помни, че не всички цветове са еднакво подходящи за всеки един от нас. Използвайки твърде тъмен или неестествен грим може вместо да поставите акцент върху свежестта на лицето ви, всъщност да добавите няколко години. Когато избирате дрехи, то се старайте те да подчертаят цвета на очите, а не да го притъпи.

5. Печатът не е в състояние да развали формата. Шарките могат както да подчертаят достойнствата на фигурата, така и напълно да развалят цялата визия. Необходимо е да се помнят няколко основни правила. Хоризонталното райе кара силуета да изглежда визуално по-пълен, а вертикалното – го удължава. Големите цветя и едрите щампи карат едрите дами да изглеждат още по-пълни. Ако не знаете как да комбинирате различни печати, поне се старайте да не смесвате различни фигури или животински печати. Това не винаги изглежда красиво.

6. Облеклото е добре да се избира според мястото. Важно е да се помни, че всяка ситуация или събитите съответства на определен тоалет. За да работите в офиса, ви е нужен костюм, за клуба - ярка рокля, за разходка или пикник – дънки или спортни облекла. Не е подходящо да носите коктейлна рокля на работа или на пикник - токчета.

7. Чорапогащникът не е важна част от стайлинга. Правилният избор на чорапогащник всъщност е половината от успеха. Добре е да се помни, че черните чорапогащи не могат да бъдат комбинирани с леки дрехи и обувки , а обувките с отворени пръсти и по-специално сандали, не се носят с чорапогащник. Освен това, когато сте с рокля, блуза или потник с тънки презрамки не бива да сте с чорапогащник. Той е подходящ, когато горната дреха е с къси или дълги ръкави.


Няма коментари. Не пропускай възможността да дадеш мнението.
Добави коментар :
Име:
Коментар: