Безплатна доставка, при закупуването на 2 чанти.
Телефон за връзка с нас 0892 766 833 - Понеделник до Петък от 8:30ч до 17:00ч
||
Магазин Зое лого
Телефон за връзка с нас 0892 766 833
НачалоБлог

Най-подходящите обувки за дъждовните дни

Колкото и да е прекрасно лятното време, понякога се случва да завали и това да обърка голяма част от плановете ни. Всички копнеят да захвърлят затворените обувки и да разходят навън сандалите си, или отворените си високи обувки на платформа, но когато завали, става невъзможно. Добрата новина е, че и в дъждовно, мрачно време можем да изглеждаме красиви и стилни и да носим обувки, които ще ни накарат да се чувстваме такива.
Представяме ви пет от най-подходящите обувки за дъждовни дни, които със сигурност ще ви допаднат.

Гумени ботуши
Преди години, именно тези ботуши бяха истински моден хит и доста хора ги носеха. След това, тази тенденция малко отшумя, но ако решим да ги обуем в дъждовния ден, никой няма да ни гледа особено. Естествено, ако става въпрос само за подобно време а не за ежедневно носене. Те са най-ефектния начин да запазите краката си сухи и невредими преминавайки през някоя локва. Освен това, ако сте се спрели на по-ярък цвят, ще изглеждате доста симпатични и открояващо се на фона на тълпата с тъмни дрехи и чадъри.

Обувки със затворени пръсти
Ясно е, че в проливен дъжд едва ли ще обуете сандали, но все пак не може да не споменем обувките със затворени пръсти. Те винаги изглеждат стилно и шик, без значение дали са високи или ниски, тъмни или в яркицветове. Добре е също така да бъдат със затворена пета, за да не измръзнете и да проникне вода в крака ви. Едно е сигурно обаче- с тях ще изглеждате модерно и свежо дори в най-дъждовния ден.

Обувки с масивно токче
Най-добре е, да се спрете на обувки с масивно, дебело токче, за да имате нужната стабилност преминавайки през поредната мокра или пълна с локви улица. Застраховайте се и заложете на сигурността, пред това да експериментирате с тънки и високи токчета, с които може да паднете и на сухо.

Обувки с каишки
И тук височината е без никакво значение. Каишките ще донесат стабилност на краката ви и те няма да се хлъзгат, ако случайно дъждовната вода попадне в обувките ви. Освен това, те са в топ класациите на модните тенденции, така, че не се колебайте да се разходите с тях в дъжда.

Обувки от изкуствена кожа
Обувките от естествена кожа и велур не са никак подходящи за дъждовни дни, защото водата ще ги развали тотално. По-добре изберете такива от изкуствена кожа или друг подобен материал. Най-актуалните за този сезон са обувките с мотив на змийска кожа или в сребрист нюанс.Добави коментар :
Име:
Коментар: