Безплатна доставка, при закупуването на 2 чанти.
Телефон за връзка с нас 0892 766 833 - Понеделник до Петък от 8:30ч до 17:00ч
||
Магазин Зое лого
Телефон за връзка с нас 0892 766 833
НачалоБлог

Лятото идва

Лятото и клиновете вървят ръка за ръка. Именно клинът е една от най-подходящите дрехи за лятото. А разнообразието от стилове и цветове ги кара найстина да са желана дреха. Дамския клин може да се носи, както с джапанки, така също и с обувки на висок ток. Възможностите наистина са твърде много за умело съчетание и в същото време да бъдем уникални. С него ще се чувствате не само удобно, но и ще изглеждате изключително стилна.
Важно е да знаем какъв клин, за какъв повод да облечем. Късите клинове най-добре изглеждат с джапанки и са подходящи за плажа или разходка в парка, защото тук приоритет е комфортът и удобството. Жените, които избират да носят клин с високи токове, трябва да насочат вниманието си към дългите клинове. Още повече, че в момента има голямо разнообразие и модели именно на клинове, които са подходящи за по официални поводи. Като имаме предвид разнообразната цветова гама, стил и дизайн хит това лято са клиновете с пришити камъни.

Именно с такъв клин ще чувствате, като принцеса и ще се откроявате от всички останали.
Също така много характерни за горещите летни дни са и клиновете с различни щампи. Ето защо клинът е желана дреха става и за разходка, а може и да се използва и при по официални поводи. Хубавото на клина е че благодарение на това, че е изработен от тънка и гладка тъкан умело може да се съчетава и с различни дължини поли, бохемски стил рокли, а също така и с къси дънкови панталони. Добре би било дрехата, която се носи отгоре върху клина да бъде също от лек материал, това би ви осигурило по-голямо удобство. Не е лесно да избереш подходящия клин, но без значение, какъв е вашия стил, ще намерите изобилие на клинове и вашето пазаруване ще е забавно. И в едно можете да бъдете сигурни независимо от избора, че с клинът ще се чувствате удобно и ще си осигурите комфорта от който се нуждаете. Единственото, с което трябва да се съобразите е повода и какво друго да облече отгоре, така, че да изглеждате перфектно, а не да станете за смях.


Таня      July 2, 2014, 3:43 pm
Обичам клиновете


Добави коментар :
Име:
Коментар: