Безплатна доставка, при закупуването на 2 чанти.
Телефон за връзка с нас 0892 766 833 - Понеделник до Петък от 8:30ч до 17:00ч
||
Магазин Зое лого
Телефон за връзка с нас 0892 766 833
НачалоБлог

Избор на дамска чанта за 8-ми март

Когато наближава най-женствения празник 8-ми Март се изправяме пред голямата дилема – Какъв подарък да избера?
За майката, за любимата, за колежката, всяка от тях заслужава голяма доза внимание и уважение. Деня на жената се отбелязва главно с цветя, бижута и бонбони, но в случай, че искате да сте оригинални и различни от всяка друга година, може да изберете подарък, който да изненада дамата до вас, да бъде харесан и най-вече да е практичен. Такъв подарък може да е дамската чанта. Изобилието от модели, размери и цветове чанти, би объркало всеки, а най-вече мъжа. Ето, защо е добре да следвате няколко важни правила:
На първо време ако желаете подаръка за 8-ми Март да си остане изненада, няма да е уместно да се допитате до жената, на която ще го подарите, каква дамска чанта да изберете. Вместо това отделете време и разгледайте предложенията на пазара. Консултирайте се с продавачката в магазина за дамски чанти и портмонета. Те имат усет, а и все пак са жени.
В случаи, че не познавате много вкуса на дамата, за която ще избирате чанта, то поне обърнете внимание на гардероба й. Това дали носи предимно делови костюми, дали стила й е спортно-елегантен, дали си пада по класически тоалети и аксесоари и т.н.
Може да изберете дамска чанта за всеки ден или по-специална тип портмоне за романтичните вечери.
Освен стила и формата на дамската чанти, трябва да имате ясна представа и за цветовите предпочитания. Ако избирате чанта за всеки ден, то тя може да има повече от един цвят. Това ще я направи още по-практична и функционална, подхождаща с различните цветове и тоалети. За по-официални поводи дамска чанта се избира в един цвят и то да е някой от класическите – черно, бяло, кафяво или сиво. Златисти или сребристи, на пайети, с мъниста или камъни също са подходящи за подарък за 8-ми март, но трябва да се съобразят с модните тенденции.
Добави коментар :
Име:
Коментар: